Biitsi.fi  • RANTA SAUNA BAARI

Pelivuorot – Lajikurssit – Turnaukset – Yritystapahtumat – Juhlat – Kokoustilat – Tilaussaunat
Tapahtumat jopa 400 henkilölle

Biitsi.fi tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Kesäinen 26-asteen lämpötila ympäri vuoden, rento rantatunnelma, paljaat jalat ja valkoista hiekkaa varpaiden välissä. Aloita vaikka kokouksella; mukavasti hiekalla tai sohvilla monipuolisia AV-välineitämme hyödyntäen.

Oheisohjelmaksi voit valita esimerkiksi opastuksen beach volleyn saloihin ja turnauksen palkintoineen tai hikoilla hiekalla järjestetyn musiikillisen Zumban, tiukan Armyn tai kehonhuollon parissa. Voimme myös yhdistää Biitsi.fin ja Salmisaaren liikuntakeskuksen muiden toimijoiden Megazonen, KiipeilyAreenan, gr8:n ja Elixian palveluista monipuolisen toimintapaketin.

Ruokailu voidaan kattaa hiekalle tai Biitsin Loungeen. Biitsibaarimme palvelee B-oikeuksin ja saunatiloissamme käydään kokouksen ja pelien jälkipelit sekä virkistäydytään illan bileitä varten. Biitsin Bilepaketilla tapahtuma jatkuu unohtumattomana rantajuhlana aina pikkutunneille asti.

Tarjoamme kaiken yksittäisistä pelivuoroista, lajikursseista ja turnauksista aina 400 henkilön yritysjuhliin ja aktiviteettipäiviin asti.

Autamme suunnittelemaan tarpeitasi vastaavan parhaan mahdollisen kokonaisuuden. Varaa ajoissa – parhaat ajat viedään ensin!

Biitsin tarjoaa myös erillisiä kokoustiloja ja tilaussaunoja. Halutessasi tarjouksen klikkaa tilaussauna täppää palvelumme lisäksi tai ole suoraan yhteydessä myyntiimme (yhteystiedot alla)

  • Iso saunatila, 20-25 henkilölle
  • Pieni saunatila 8-12 henkilölle
  • Meri Sali -kokoustila jopa 80 henkilön kokouksiin ja illanviettoihin
  • Meri Kabinetti -kokoustila jopa 30 henkilön kokouksiin

Lue lisää: biitsi.fi

Katso esittelyvideomme: https://www.youtube.com/watch?v=ibuf6IiCHz4

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Juha Tähjänjoki
juha.tahjanjoki@biitsi.fi
p. 040 571 4948