Tervetuloa ELIXIA Salmisaareen!

ELIXIA Salmisaari sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa Salmisaaren liikuntakeskuksessa ja on Suomen suurin SATS ELIXIA keskus. Salmisaaressa on upeat tilat omatoimiseen harjoitteluun sekä ryhmäliikuntaan, yläkerran lämmittely- ja vapaapainotilassa on merinäköala ja tietysti erinomainen tunnelma.

Kiireisen viikon jälkeen voit liikunnan lisäksi rentoutua saunoissamme. Meillä on tarjolla perinteinen sauna sekä Infrapuna -ja höyrysauna. Palveluihimme kuuluu myös SATS ELIXIA shop ja kahvio, jossa jäsenillemme on tarjolla aamupala arkiaamuisin. Vanhempien harjoittelun ajan lapset viihtyvät avarassa lapsiparkissamme hoitajien kanssa.

Meiltä on tarjolla liikuntapalveluja myös yritysten tarpeisiin. Suosituimpia ovat yritykselle räätälöidyt liikunta-aamut sekä -iltapäivät.

SATS ELIXIAsta löydät kattavan tarjonnan tuotteita ja palveluita, jotka tekevät harjoittelusta hauskaa ja helppoa.

Lisää voimaa? Tiukempaan kuntoon? Juosta marathon? Laihduttaa? Tehdä sata punnerrusta? Mitkä tavoitteesi ikinä ovatkaan, meillä on Sinulle välineet niiden saavuttamiseen!

· Laaja valikoima Ryhmäliikuntatuotteita ja Personal Training palvelut
· PT START– Jäsenyyden alussa kaksi ilmaista Personal Trainer -harjoituskertaa, joilla pääset vauhtiin ja saat turvallisen alun harjoittelullesi
· Henkilökunta aina paikalla varmistamassa parhaan mahdollisen palvelun
· Verkkosovellus ja applikaatio, joilla voit helposti suunnitella harjoitteluasi niin keskuksessa kuin sen ulkopuolella
· Verkkopohjainen treenipäiväkirja, jolla pidät kirjaa ja teet muistiinpanot omista treeneistäsi
· Terveelliset, yksinkertaiset ja herkulliset reseptit Sinua ja harjoitteluasi varten. Ravintoneuvot perustuen treeniisi, omiin olosuhteisiin sekä tunnettuihin tukimuksiin.

ELIXIA Salmisaaren aukioloajat
Maanantai – Torstai 06:30 – 22:00
Perjantai 06:30 – 20:00
Lauantai 09:00 – 19:00
Sunnuntai 10:00 – 20:00

Lue lisää: www.satselixia.fi

Liikuntapalvelut yrityksille
Heidi Laitinen
heidi.laitinen@elixia.fi
p. 044 974 8357