Skillz Gym

Skillz Gym on erikoistunut eri taitolajien harjoittelun tarpeisiin. Skillz Gym palvelee urheilijoita ja seuroja noin 2000 m² liikuntatiloissa Helsingin Ruoholahdessa, Salmisaaren Liikuntakeskuksessa. Skillz Gymin tavoite on parantaa taitolajien harjoitteluturvallisuutta sekä tarjota kaikille mahdollisuus kehittyä entistäkin paremmiksi urheilijoiksi.

Akrobaattisten liikkeiden harjoitteluun Skillz Gymillä on Suomen laajin ja monipuolisin valikoima erilaisia akrobatiavälineitä. Tarjoamme myös 4 laadukasta tanssisalia peilein ja balettitangoin. Tiloista on varattavissa vakiovuorojen lisäksi yksittäisiä varauksia erilaisille tapahtumille. Vuokraamme välineitä myös tilojemme ulkopuolelle.

Tilamme on yksi liikuntakeskuksen suurimmista ja se on hyvän muuntautumiskykynsä ansiosta helposti muokattavissa hyvinkin erilaisten tapahtumien tarpeisiin. Skillz Gymillä on mahdollista järjestää esimerkiksi yritysten aktivointipäivä, illallistilaisuuksia, kokeilla akrobaattisia lajeja turvallisesti, pitää hauskoja polttareita ja paljon muuta!

Vapaaharjoittelun ja ryhmävalmennuksen aikataulut voit tarkastaa täältä: www.skillzgym.fi/vapaaharjoittelu

Skillz Gym

Energiakatu 3 /
00180 Helsinki

Tiedustelut

Vuorojen varaukset ja tiedustelut osoitteesta info@skillzgym.fi tai numerosta 040 1525 955.
Tapahtumien tarjouspyynnöt ja tiedustelut osoitteesta tapahtumat@skillzgym.fi.
Lue lisää: www.skillzgym.fi