Yhteystiedot ja ajo-ohjeet


Osoite

Salmisaaren Liikuntakeskus
Energiakatu 3
00180 Helsinki

Julkinen liikenne

  • Liikuntakeskus sijaitsee kävelyetäisyyden päässä Ruoholahden metroasemalta, sekä raitiovaunu numero 8 pysäkiltä ” Ruoholahti” tai “Länsisatamankatu”
  • Helsingin seudun reittiopas.

Ajo-ohjeet

  • Keskustasta tullessa aja Porkkalankatua kohti Lauttasaarta ja käänny oikealle Salmisaarenkadulle ja sen jälkeen käänny vasemmalla Energiakadulle, jota pitkin pääset Salmisaaren Liikuntakeskuksen pihaan.
  • Länsiväylää tullessa jää pois Ruoholahden liittymästä, käänny oikealle Salmisaarenkadulle ja sen jälkeen käänny oikealle Energiakadulle, jota pitkin pääset Salmisaaren Liikuntakeskuksen pihaan.
  • Lauttasaaresta tullessa käänny vasemmalle Salmisaarenkadulle ja sen jälkeen vasemmalla Energiakadulle, jota pitkin pääset Salmisaaren Liikuntakeskuksen pihaan.

Palvelut

4 krs Skillz GymLoistosaliLoistosauna
3 krs Toimistotilaa
2 krs Biitsi.fi AreenaMegaZone, Big HousePrison IslandTilaussaunat
1 krs SatsElixiagr8 viihdeklubiDeli&Cafe by Loisto
U krs Uloskäynti, Pyörätelineet
-1 krs KiipeilyAreena
-2 krs Parkkialue

Pysäköinti

  • Liikuntakeskuksen asiakkaille on tarjolla maksullinen pysäköinti Salmiparkissa, jonne paras ajoyhteys on Energiakadun puolelta. Salmiparkkiin pääsee myös Salmisaarenrannan puolelta (Salmisaarenrannan puolelta ei ole ajoyhteyttä Liikuntakeskuksen pihaan). Salmiparkin lyhytaikainen parkkihinta päiväaikaan on n. 3 €/h ja iltaisin/viikonloppuisin 1 €/h. Viikonloppuisin löytyy ilmaista pysäköintitilaa oikeustalon takana Salmisaarenrannasta, josta matkaa Liikuntakeskukseen n. 200 m. Muita pysäköintimahdollisuuksia mm. Ruoholahden kauppakeskuksessa ja Salmisaarenrannassa kadunvarsipaikkoja.
  • Salmisaaren Liikuntakeskuksen edessä on invapaikat, huoltoajoneuvojen paikat sekä n. 10 kpl lyhytaikaista 15 min saattoliikenteen parkkipaikkaa joiden pysäköintiä valvotaan ja sakotetaan.
salmisaari_parkki_2016

Liikuntakeskus kartalla

Näytä suurempi kartta