Yhteystiedot ja ajo-ohjeet


Osoite

Salmisaaren Liikuntakeskus
Energiakatu 3
00180 Helsinki

Julkinen liikenne

  • Liikuntakeskus sijaitsee kävelyetäisyyden päässä Ruoholahden metroasemalta, sekä raitiovaunu numero 8 pysäkiltä ” Ruoholahti” tai “Länsisatamankatu”. Väliaikaisesti käytössä 8x bussi.
  • Helsingin seudun reittiopas.

Ajo-ohjeet

  • Keskustasta tullessa aja Porkkalankatua kohti Lauttasaarta ja käänny oikealle Salmisaarenkadulle ja sen jälkeen käänny vasemmalla Energiakadulle, jota pitkin pääset Salmisaaren Liikuntakeskuksen pihaan.
  • Länsiväylää tullessa jää pois Ruoholahden liittymästä, käänny oikealle Salmisaarenkadulle ja sen jälkeen käänny oikealle Energiakadulle, jota pitkin pääset Salmisaaren Liikuntakeskuksen pihaan.
  • Lauttasaaresta tullessa käänny vasemmalle Salmisaarenkadulle ja sen jälkeen vasemmalla Energiakadulle, jota pitkin pääset Salmisaaren Liikuntakeskuksen Länsipäädyn sisäänkäynnille.

Palvelut

4 krs Skillz GymLoistosaliLoistosauna
3 krs Toimistotilaa
2 krs Biitsi.fi AreenaMegaZone, Big HousePrison IslandTilaussaunat
1 krs Elixiagr8 viihdeklubi
U krs Uloskäynti, Pyörätelineet
-1 krs KiipeilyAreena
-2 krs Pysäköinti

Pysäköinti

  • Liikuntakeskuksen asiakkaille on tarjolla maksullinen pysäköinti Salmiparkissa sekä suurella pihaparkkialueella, jonne paras ajoyhteys on Energiakadun puolelta. Salmiparkkiin pääsee myös Salmisaarenrannan puolelta (Salmisaarenrannan puolelta ei ole ajoyhteyttä Liikuntakeskuksen pihaan). Salmiparkissa veloitus arkisin 06.30-15.30 1,5 € / 0,5 h, muina aikoina 0,5 € / 0,5 h. Muita pysäköintimahdollisuuksia mm. Ruoholahden kauppakeskuksessa ja Salmisaarenrannassa kadunvarsipaikkoja. Viikonloppuisin löytyy ilmaista pysäköintitilaa oikeustalon takana Salmisaarenrannasta, josta matkaa Liikuntakeskukseen n. 200 m.
  • Salmisaaren Liikuntakeskuksen edestä löytyvät invapaikat, huoltoajoneuvojen paikat sekä n. 10 kpl lyhytaikaista 15 min saattoliikenteen parkkipaikkaa joiden pysäköintiä valvotaan ja sakotetaan.
  • Liikuntakeskuksen edessä EI OLE enää työmaa-aluetta, vaan alue on muutettu pysäköintialueeksi, joten parkkitilaa on runsaasti tarjolla kaikkina kellonaikoina.

Liikuntakeskus kartalla

Näytä suurempi kartta