Yhteystiedot ja ajo-ohjeet


Osoite

Salmisaaren Liikuntakeskus
Energiakatu 3
00180 Helsinki

Julkinen liikenne

  • Liikuntakeskus sijaitsee kävelyetäisyyden päässä Ruoholahden metroasemalta, sekä raitiovaunu numero 8 pysäkiltä ” Ruoholahti” tai “Länsisatamankatu”. Väliaikaisesti käytössä 8x bussi.
  • Helsingin seudun reittiopas.

Ajo-ohjeet

  • Keskustasta tullessa aja Porkkalankatua kohti Lauttasaarta ja käänny oikealle Salmisaarenkadulle ja sen jälkeen käänny vasemmalla Energiakadulle, jota pitkin pääset Salmisaaren Liikuntakeskuksen pihaan.
  • Länsiväylää tullessa jää pois Ruoholahden liittymästä, käänny oikealle Salmisaarenkadulle ja sen jälkeen käänny oikealle Energiakadulle, jota pitkin pääset Salmisaaren Liikuntakeskuksen pihaan.
  • Lauttasaaresta tullessa käänny vasemmalle Salmisaarenkadulle ja sen jälkeen vasemmalla Energiakadulle, jota pitkin pääset Salmisaaren Liikuntakeskuksen pihaan.

Palvelut

4 krs Skillz GymLoistosaliLoistosauna
3 krs Toimistotilaa
2 krs Biitsi.fi AreenaMegaZone, Big HousePrison IslandTilaussaunat
1 krs SatsElixiagr8 viihdeklubiDeli&Cafe by Loisto
U krs Uloskäynti, Pyörätelineet
-1 krs KiipeilyAreena
-2 krs Parkkialue

Pysäköinti

  • Liikuntakeskuksen asiakkaille on tarjolla maksullinen pysäköinti Salmiparkissa, jonne paras ajoyhteys on Energiakadun puolelta. Salmiparkkiin pääsee myös Salmisaarenrannan puolelta (Salmisaarenrannan puolelta ei ole ajoyhteyttä Liikuntakeskuksen pihaan). Salmiparkissa veloitus arkisin 06.30-15.30 1,5 € / 0,5 h, muina aikoina 0,5 € / 0,5 h. Muita pysäköintimahdollisuuksia mm. Ruoholahden kauppakeskuksessa ja Salmisaarenrannassa kadunvarsipaikkoja. Viikonloppuisin löytyy ilmaista pysäköintitilaa oikeustalon takana Salmisaarenrannasta, josta matkaa Liikuntakeskukseen n. 200 m.
  • Salmisaaren Liikuntakeskuksen edestä löytyvät invapaikat, huoltoajoneuvojen paikat sekä n. 10 kpl lyhytaikaista 15 min saattoliikenteen parkkipaikkaa joiden pysäköintiä valvotaan ja sakotetaan.
salmisaari_parkki_2016

Liikuntakeskus kartalla

Näytä suurempi kartta